Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Τυροκαυτερή θρακιώτικη (τυροσαλάτα)

Γιατί στην Θράκη τρώμε πολυ καυτερό....για να ζεσταθούμε..
  • Τυρί Φέτα
  • Ελαιόλαδο
  • Καυτερή πράσινη πιπεριά
Με ένα πηρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπώλ
Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές
Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα. Αν είναι πολύ σκληρό το τυρί μπορείτε να βάλετε και λίγο γιαούρτι στραγγιστό για να δουλευτεί το μίγμα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου